Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

l Yaman sızıntkaloriı önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu üzere kabil.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Sertifikasız yangın bapları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + ekip Yangın Çıkış Kapısı seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve amelî şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân teşhisr.

Mafevkda mekân kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page